Klub "Plitvice" – Indjija

 • all rights reserved©Klub"Plitvice"

 • GRAD INĐIJA - INFO

  Kako do nas ?

  Grad Inđija se smestio u srcu Srema, u prelepom regionu Srbije. Poznat je ne samo po svojoj bogatoj istoriji već i po izuzetno gostoljubivim i prijateljskim ljudima koji ovde žive. Inđija je grad koji se ponosi svojom tradicijom i modernim duhom, stvarajući idealnu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti.

  Osim svoje gostoljubivosti, Inđija je takođe poznata po svojoj živopisnoj noćnoj sceni. Brojni kafići, restorani i klubovi čine noćne sate nezaboravnim iskustvom za sve posetioce. Ovde ćete doživeti širok spektar kulturnih, zabavnih i rekreativnih sadržaja koji će vas očarati i ostaviti neizbrisive uspomene.

  Kako doći do Inđije? Ovaj grad je dobro povezan sa drugim delovima Srbije i regionom. Auto prevoz je veoma pogodan, posebno auto-putevima E75 i E70, kao i korišćenjem “starog puta Beograd – Novi Sad” (M22). Železnička pruga koja povezuje Beograd – Novi Sad – Budimpešta takođe prolazi kroz Inđiju, pružajući udoban i ekonomičan vid transporta. Za one koji dolaze vazdušnim putem, aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu udaljen je svega 40 km, olakšavajući dolazak iz raznih delova sveta.

  Google Map - Navigacija

  Najbrži način da nas pronađete i stignete do nas. Dobro nam Došli.